16/07/2020

Welkom bij Vandaky! 

Beste leden en nieuwe leden

 

Welkom bij Vandaky! Wij kijken er alvast naar uit om er opnieuw een fantastisch dansjaar van te maken.

Onze lessen gaan van start op zaterdag 8 september, maandag 10 september en woensdag 12 september 2018. Tijdens de vakantieperiodes is er geen dansles, dit vinden jullie ook terug op de website. 

Indien jullie het inschrijvingsgeld nog niet hebben betaald, kan dit tijdens de eerste les gebeuren. Het inschrijvingsgeld bedraagt 110 eurovoor een volledig jaar inclusief verzekering. Jullie kunnen ook kiezen om te starten voor een half jaar en dit voor 50 euro inclusief verzekering. Dit bedrag kan u gerust betalen aan de lesgever tijdens de eerste les. 

Graag vragen wij jullie om sportieve kledij en sportschoenente dragen tijdens de danslessen. Er zal opnieuw de mogelijkheid zijn om een t-shirt, pull of sweater aan te kopen met ons logo. Daarnaast werken wij ook samen met ‘Mary Loe’ waar u kledij met een speciale opdruk kan bestellen. Vraag gerust meer info aan de lesgevers.

Wij informeren onze leden altijd via e-mail of briefwisseling. Zorg er dan ook voor dat u een correct e-mailadres doorgeeft en controleer ook regelmatig jullie spamfolder.

Op onze website www.vandaky.be en Facebookpagina kan u ook terecht voor verdere informatie. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan onze lesgevers.

De data van onze show in CC De Plomblom willen wij ook alvast meegeven: zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019

 

Groetjes

 

Het Vandaky-team!


  • 16/07/2020 - 16/09/2018