29/05/2020

Beste ouders en leden, 

 
Onze show "Madame Vandaky" komt stilaan dichterbij. Dit jaar is het niet meer mogelijk om tickets te bestellen via het online systeem van vorig jaar. Om in te spelen op de problemen die zich vorig jaar hebben voorgedaan, organiseren wij op 5 mei 2019 een ticketverkoop in de grote zaal in de  Sporthal te Pollare. De verkoop die dag zal ingedeeld worden in twee delen. Omdat er een aantal groepen maar op 1 voorstelling dansen, mogen zij als eerste langskomen voor de bestelling van hun tickets om hen ervan te verzekeren dat ze tickets kunnen bemachtigen om hun kleine spruit te zien dansen. In de namiddag mogen alle andere groepen ook tickets bestellen.
 
Om iedereen evenveel kans te geven, leggen wij tijdens dit eerste verkoopmoment een maximum op van 4 tickets per lid. Dat wil zeggen dat indien er twee zussen/broers dansen bij Vandaky, jullie recht hebben op max. 8 tickets tijdens deze eerste verkoop. Om de verdeling eerlijk te laten verlopen wordt het zaalplan tijdens deze verkoop verticaal in twee verdeeld. Tijdens de ticketverkoop in de voormiddag komt de ene helft open te staan; in de namiddag de tweede helft. Op die manier zijn alle soorten plaatsen nog beschikbaar (boven, beneden, zijkant, midden).
 
Wij vragen u om deze uren te respecteren en wij behandelen enkel bestellingen van leden die komen naar het correcte moment van de ticketverkoop opdat het voor iedereen zo eerlijk mogelijk verloopt. Hieronder zetten we nog enkele belangrijke opmerkingen op een rij. Uw kind zal in de komende les ook een brief meekrijgen met daarop alle info. Deze brief vindt u tevens ook in uw mailbox. 
 
Planning ticketverkoop op 5 mei 2019
  • 10-13 uur: Be Little, Be Mini, Be Ready, Be Cute, Be Happy (deze groepen krijgen voorrang omdat ze maar op 1 voorstelling dansen)
  • 14-17 uur: Alle andere groepen (treden meerdere voorstellingen op)
Belangrijke opmerkingen
  • Indien u zelf niet aanwezig kan zijn op 5 mei, laat u best iemand anders de kaarten bestellen. Wij behandelen geen aankopen via mail/telefoon;
  • 1 ticket kost 10 euro (kinderen vanaf 3 jaar zijn verplicht een stoel te reserveren);
  • U dient ter plaatse tijdens de ticketverkoop cash te betalen;
  • Indien u minder dan 4 tickets wil bestellen, kan dat natuurlijk ook; 
  • Indien u kind danst op meerdere voorstellingen, dient het aantal tickets verdeeld te worden over de verschillende voorstelling (maximum 4 tickets is dus ook hier van toepassing). 
Op zaterdag 11 mei 2019 zullen de overige tickets vrijkomen: IEDEREEN kan dan nog tickets bijbestellen zolang er tickets voorradig zijn. Deze verkoop zal doorgaan tijdens de lesuren die zaterdag (10u tot 15u30).
 
Wij hopen alvast op uw begrip voor deze strikte afspraken. Indien u vragen heeft, richt u zich best tot het bestuur (Jolien, Eline of Sophie) of via mail of via: 0471/91.20.05 
 
Wij kijken alvast uit naar alweer een spetterende show! U ook?  
 
Groetjes, 
het Vandaky-team

  • 29/05/2020