Veelgestelde vragen - start dansjaar 2020-2021

1) Hoe kan ik mijn kind inschrijven? 

Niet-leden:

  • Voor kindjes tussen 2,5 - 3,5 jaar: mailtje sturen naar kleuterdans@vandaky.be met naam, voornaam, adres, gsm-nummer en geboortedatum
  • Voor kinderen vanaf 4 jaar: mailtje sturen naar inschrijvingen@vandaky.be met naam, voornaam, adres, gsm-nummer en geboortedatum

Van zodra je een mailtje stuurt, kom je op de wachtlijst en bellen we je op als er een plaatsje is.

Leden van Vandaky: indien je al lid bent van Vandaky, moet je je elk jaar opnieuw inschrijven. Dit gebeurt normaal gezien op inschrijvingsdagen maar dit jaar zal je online kunnen inschrijven en betalen bij de eerste dansles. Zie info bij vraag 2. 

2) Gaan de inschrijvingsdagen nog door op 29 augustus en 5 september?

De inschrijvingsdagen gaan NIET door op 29 augustus en 5 september. Je MOET je kind wel inschrijven via dit Google formulier (ten laatste tegen 5/09). Gelieve alle gegevens correct in te vullen. De betaling gebeurt bij de eerste dansles. Gelieve gepast cash geld mee te geven aan het kind in een gesloten envelop met daarop de naam/groep/bedrag.

3) Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld en kan ik het in twee delen betalen?

Het totale inschrijvingsbedrag bedraagt 140 euro (inclusief leuke Vandaky-gadget en verzekering).
Het bedrag kan ook betaald worden in twee delen: 70 eur (sept-jan) -70 eur (febr-jun). Het inschrijvingsgeld mag de eerste dansles betaald worden. 

4) In welke groep zal mijn kind dansen vanaf september? 

Aangezien ons evenement niet doorgaat in oktober en we dus niet in de groep van vorig jaar de dansjes zullen oefenen, komt je kind meteen in de nieuwe groep terecht (op basis van de geboortedatum). Het is dus ook zeker mogelijk dat jouw kind in dansjaar 2020-2021 in dezelfde groep zal zitten. Bekijk hieronder de info. Jij krijgt ook nog een bevestigingsmail na je inschrijving. De lesmomenten vind je hier terug. 


5) Wanneer starten de danslessen? 

  • De lessen voor kinderen JONGER dan 12 jaar hervatten op zaterdag 12 september en woensdag 16 september (Be Mini, Little, Ready, Lovely, Sweet, Cute, Joyful, Happy)
  • De lessen voor kinderen OUDER dan 12 jaar hervatten naargelang de corona- maatregelen dit toelaten. Onze danszaal is te klein om aan de volledige groep les te kunnen geven (regel is 10 m2 p.p.) Dit geldt voor de groepen: Be Cool, Young, Famous, Great, Strong, Proud. Momenteel zijn we op zoek naar een oplossing (bv. grotere zaal). Meer info volgt! Indien er lessen wegvallen, zal het inschrijvingsgeld ook in verminderen worden gebracht.

6) Gaat het evenement 'Op de koffie met Vandaky' waarop de kinderen zouden optreden nog door in oktober (11/10)? 

Op basis van de vernieuwde maatregelen, mogen evenementen tot 200 personen binnen georganiseerd worden. Toch hebben we beslist om het evenement te annuleren omdat de maximale afstand niet kan bewaard worden (door o.a. de optredens van die dag) en we op die manier ook niet maximaal plezier kunnen beleven. We denken alvast na over een alternatief en houden jullie op de hoogte. 

7) Hoe kan ik mijn kind veilig ophalen en afzetten aan de dansles? 

  • Kom op tijd (en niet te vroeg) (wacht bv. in auto/buiten) en meteen na de activiteit weer naar huis
  • Volg de richtlijnen en de pijlen zoals aangeduid
  • De lessen zullen steeds 5 minuten eerder stoppen zodat de wissel van de groepen op een veilige manier kan gebeuren
  • Wil je iets drinken aan de bar of in de cafetaria: hou je aan strenge regels van de horeca
  • Corona-aanspreekpunt: Eline (0471 91 20 05)

8) Wie moet ik opbellen als mijn kind positief heeft getest op COVID-19? 

Indien jouw kind ziek is en positief test op COVID-19, laat het dan weten aan het corona-aanspreekpunt (juf Eline) via: 0471 91 20 05

9) Wanneer kan ik een Vandaky-pull of t-shirt bestellen? Of: ik heb reeds een trui/t-shirt besteld begin 2020, kan ik de maat veranderen? 

We lanceren begin september een nieuwe kledinglijn van Vandaky (meer info en foto's volgen). Diegenen die reeds een t-shirt/pull besteld hadden, kunnen de maten/keuze nog aanpassen tijdens de danslessen. 

 

 

 

Events

Terug naar Vandaky op een veilige manier

23/08/2020

Alle info over de start van het nieuwe dansjaar op een rij

Bekijk evenement

Blog

Show: deelname aan shows - kledingmaten

28/09/2020

Show: deelname aan shows - kledingmaten

Bekijk blogpost