Kledij Vandaky

 

Beste dansers en ouders,

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

🥳Zoals beloofd: onze nieuwe kledinglijn!🥳

👉De aankoop van de Vandaky-kledij is geen verplichting en volledig vrijblijvend. Wel vragen we om op het einde van onze dansshows iets felroze te dragen om als één roze ‘Vandaky familie’ te kunnen eindigen.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✌️Wil je graag iets kopen uit onze kledinglijn? Dan kan je een bestelling plaatsen via dit online formulier: https://forms.gle/Cvg1Y9VuvRquR9kR7. De prijzen worden in het formulier vermeld. De betaling kan in de dansles van zodra de kledij geleverd is. Ben je niet zeker over de maat? Vraag dan naar de pasmaat bij de lesgevers.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✌️We zullen de bestellingen 3 x per jaar afsluiten zodat we alles in één keer samen kunnen bestellen bij onze leverancier. De eerste bestellingsperiode sluiten we af op zaterdag 17 oktober. Van zodra we de kledij ontvangen hebben, word je hiervan op de hoogte gebracht (ook in functie van de betaling) en krijg je het mee tijdens een van de eerstvolgende danslessen. Bewaar ook zeker je bevestigingsmail (check je SPAM-folder) om te weten wat je exact besteld hebt.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✌️Had je voor maart 2020 kledij besteld, betaald en nog niet ontvangen? Dan zijn er 3 opties:  

1) Je behoudt je bestelling 

2) Je behoudt je bestelling maar wil de maat aanpassen

3) Je wijzigt je bestelling (je annuleert/wil iets anders bestellen): geef dit aan bij opmerkingen in het formulierà stuur hiervoor een mail naar eveline@vandaky.be

Fijn weekend! Liefs,

Het Vandaky-team 

Bedankt marievansteenbrugge voor de mooie foto's!

 

Leuke extra's? Dat kan bij Mary Loe!

Wil je graag een t-shirt of tanktop bestellen van Vandaky met een leuke dansquote erop? 

Dat kan vanaf nu via Mary Loe

 

 

Events

Sinterklaas gaat digitaal dit jaar!

23/11/2020

De Sint gaat digitaal dit jaar! Benieuwd wat je kan doen om onze teken-/gedichten-/video-wedstrijd te winnen? Lees dan hier verder!

Op zoek naar een leuke kleurplaat? Op deze website kan je er veel vinden: https://www.leukvoorkids.nl/kleurplaten/sinterklaas-kleurplaten/

Bekijk evenement

Blog

Vandaky vanuit uw kot!

16/04/2021

Dansen vanuit uw kot? Dat kan via ons Youtube-kanaal! 

Bekijk blogpost