Inschrijvingen kleuterdans 

Staat jouw kleine meid of flinke jongen ook altijd te bewegen als de radio opstaat? Dan is de kleuterdans misschien een leuke uitdaging voor hen. Kleuters van 2,5 tot 3,5 jaar zijn welkom. De kleuterdans bestaat uit twee 10-lessenreeksen. De volgende 10-lessenreeks start in oktober 2021. Wil je je kind inschrijven voor de kleuterdans of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar kleuterdans@vandaky.be

Inschrijven danslessen (vanaf 3,5 jaar - ...)

  • Bestaande leden: Wil je volgend dansjaar opnieuw dansen bij Vandaky? Dan moet je je elk jaar opnieuw inschrijven! Inschrijven kan via het Google Formulier dat je ontvangen hebt via mail op het einde van voorgaand dansjaar. 
  • Nieuwe leden: Wil je graag komen dansen bij Vandaky? Stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@vandaky.be met naam, voornaam (nieuw lid), geboortedatum, adres en telefoonnummer. Je krijgt dan asap van ons een antwoord. Is er momenteel geen plaats in deze groep?  Dan kom jij (of je kind) op de wachtlijst te staan. We contacteren je dan van zodra er een plaatsje vrijkomt.

Andere vragen over inschrijvingen? 

Stuur dan een mailtje naar inschrijvingen@vandaky.be

Blog

Welkom terug bij Vandaky

22/01/2022

Hier vind je meer informatie over contactopname met dansschool, wanneer er geen danslessen doorgaan in 2021-2022, welke evenementen we organiseren komend dansjaar, info over kledij en formulieren van de mutualiteit. 

Bekijk blogpost