28/06/2023

Liefste dansers en ouders

Wat hebben we er weer een geweldige editie opzitten! Hoe fier zijn wij wel niet op jullie?! Nu hebben we allemaal wel een deugddoende vakantie verdiend. Maar voor we deze ingaan, hier nog enkele zeer belangrijke informatie voor volgend dansjaar:

πŸ“Έ Let’s have a ball – foto’s


Kijken jullie ook zo uit naar de herinneringen van onze show? Klik dan snel op de volgende links.

πŸŽ₯ Aankoop OPNAME


Voor eeuwig onze show vastleggen?
Bestel dan de opname door te surfen naar film.vandaky.be!

πŸ–Š Inschrijvingen


Indien je je kind opnieuw wenst in te schrijven; dat kan nog steeds via deze link.

Indien je een nieuw lid wenst in te schrijven, dan stuur je een mailtje met alle gegevens (adres, telefoonnummer, geboortedatum) naar inschrijvingen@vandaky.be.

Indien je een kleutertje 2,5 – 3,5 jaar (2020-2021) wenst in te schrijven, dan graag een mailtje met alle gegevens naar kleuterdans@vandaky.be.

πŸ’ƒ Lesuren


Door de geplande verbouwingen in de sporthal van Pollare, zullen de lessen volgend dansjaar allemaal doorgaan in de kleine zaal. Dat betekent dat wij wat verschuivingen hebben moeten doorvoeren.
 

πŸ“Belangrijk:

Hieronder geven we jullie al een indicatie bij welke groep jullie volgend jaar zullen zitten. Opgelet: bij het finaliseren van de groepen wordt nog een bevestigingsmail gestuurd ten laatste tegen 15 augustus.

Hieronder vinden jullie het definitieve schema :

 

πŸ™ Dankwoordje 


Dit jaar nemen we afscheid van een zeer belangrijk persoon voor Vandaky; onze immer creatieve en lieve juf Eline Godaert. Ze was een bijzondere kracht voor onze dansschool. Indien je graag nog een persoonlijke boodschap, een grappige foto of een leuke vakantie wenst te sturen; dan kan dit via eline@vandaky.be. Dit zouden wij alvast heel fijn vinden !

 

Fijne vakantie!  πŸ˜ŽπŸ’“