Kledij Vandaky

De aankoop van de Vandaky-kledij is geen verplichting en volledig vrijblijvend. Wel vragen we om op het einde van onze dansshows iets felroze te dragen om als één roze ‘Vandaky familie’ te kunnen eindigen.

 

✌️Wil je graag iets kopen uit onze kledinglijn? Dan kan je een bestelling plaatsen via dit online formulier: https://forms.gle/Cvg1Y9VuvRquR9kR7. De prijzen worden in het formulier vermeld. De betaling kan in de dansles van zodra de kledij geleverd is. Ben je niet zeker over de maat? Vraag dan naar de pasmaat bij de lesgevers.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✌️We zullen de bestellingen 3 x per jaar afsluiten zodat we alles in één keer samen kunnen bestellen bij onze leverancier. De eerste bestellingsperiode sluiten we af op vrijdag 21 oktober (de tweede op 30/01; de derde op 24/03). Van zodra we de kledij ontvangen hebben, word je hiervan op de hoogte gebracht (ook in functie van de betaling) en krijg je het mee tijdens een van de eerstvolgende danslessen. Bewaar ook zeker je bevestigingsmail (check je SPAM-folder) om te weten wat je exact besteld hebt.

Bedankt marievansteenbrugge voor de mooie foto's!

 

 

 

Events

Ticketverkoop Dansshow Vandaky

14/04/2023

Kom alles te weten over onze ticketverkoop: wat, waar, wanneer?! En geniet van onze shows op 3 en 4 juni 2023! 

Bekijk evenement

Blog

Het nieuwe dansjaar staat voor de deur!

31/03/2023

We gaan terug van start op 10/09, 12/09 en 14/09! Joepie ;-)

Bekijk blogpost