Kledij Vandaky

De aankoop van de Vandaky-kledij is geen verplichting en volledig vrijblijvend. Wel vragen we om op het einde van onze dansshows iets felroze te dragen om als één roze ‘Vandaky familie’ te kunnen eindigen.

 

✌️Wil je graag iets kopen uit onze kledinglijn? Dan kan je een bestelling plaatsen via dit online formulier: https://forms.gle/Cvg1Y9VuvRquR9kR7. De prijzen worden in het formulier vermeld. De betaling kan in de dansles van zodra de kledij geleverd is. Ben je niet zeker over de maat? Vraag dan naar de pasmaat bij de lesgevers.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✌️We zullen de bestellingen 3 x per jaar afsluiten zodat we alles in één keer samen kunnen bestellen bij onze leverancier. De eerste bestellingsperiode sluiten we af op vrijdag 20 oktober (de tweede op 26/01; de derde op 22/03). Van zodra we de kledij ontvangen hebben, word je hiervan op de hoogte gebracht (ook in functie van de betaling) en krijg je het mee tijdens een van de eerstvolgende danslessen. Bewaar ook zeker je bevestigingsmail (check je SPAM-folder) om te weten wat je exact besteld hebt.

Bedankt marievansteenbrugge voor de mooie foto's!

 

 

 

Evenementen

Informatie over de generale repetities en shows 2023

01/06/2023

Alle info over de generale repetities en de shows van 2023 vind je hier!

Bekijk evenement

Nieuwsbrief

Dansschool Vandaky zoekt: Lesgever Be Strong (1 dans)

23/04/2024

Onze dansschool is op zoek naar een derde lesgever voor onze groep Be Strong (leeftijd 18 jaar) voor één dans. 

Bekijk blogpost