Kledij Vandaky

De aankoop van de Vandaky-kledij is geen verplichting en volledig vrijblijvend. Wel vragen we om op het einde van onze dansshows iets felroze te dragen om als één roze ‘Vandaky familie’ te kunnen eindigen.

 

✌️Wil je graag iets kopen uit onze kledinglijn? Dan kan je een bestelling plaatsen via dit online formulier: https://forms.gle/Cvg1Y9VuvRquR9kR7. De prijzen worden in het formulier vermeld. De betaling kan in de dansles van zodra de kledij geleverd is. Ben je niet zeker over de maat? Vraag dan naar de pasmaat bij de lesgevers.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

✌️We zullen de bestellingen 3 x per jaar afsluiten zodat we alles in één keer samen kunnen bestellen bij onze leverancier. De eerste bestellingsperiode sluiten we af op zaterdag 22 oktober (de tweede op 31/10; de derde op 25/03). Van zodra we de kledij ontvangen hebben, word je hiervan op de hoogte gebracht (ook in functie van de betaling) en krijg je het mee tijdens een van de eerstvolgende danslessen. Bewaar ook zeker je bevestigingsmail (check je SPAM-folder) om te weten wat je exact besteld hebt.

Bedankt marievansteenbrugge voor de mooie foto's!

 

Leuke extra's? Dat kan bij Mary Loe!

Wil je graag een t-shirt of tanktop bestellen van Vandaky met een leuke dansquote erop? 

Dat kan vanaf nu via Mary Loe

 

 

Events

Overzicht van de evenementen in 2021-2022

22/08/2021

Hier vind je een overzicht van alle evenementen in dansjaar 2021-2022

Bekijk evenement

Blog

Welkom terug bij Vandaky

30/11/2021

Hier vind je meer informatie over contactopname met dansschool, wanneer er geen danslessen doorgaan in 2021-2022, welke evenementen we organiseren komend dansjaar, info over kledij en formulieren van de mutualiteit. 

Bekijk blogpost